De praktijk is voor behandelingen geopend van maandag tot en met donderdag van: 08.00-17.00 en op vrijdag van 08.00-13.00 uur.

Voor het maken en/of wijzigen van afspraken, beantwoorden van vragen, of andere dringende zaken zijn wij op maandag tot en met donderdag telefonisch te bereiken van 08.00-12.30 uur en van 15.30-17.00 uur. Op vrijdagen zijn wij telefonisch te bereiken van 08.00-12.00 uur.

Spoedgevallendienst
Het kan voorkomen dat u buiten onze openingstijden behoefte heeft aan tandheelkundige hulp. Dit is dus in de avond, op vrijdagmiddag na 12.00 uur en in het weekend.
Houdt er rekening mee dat de behandeling tijdens een spoeddienst direct contant betaald dient te worden. U kunt op twee manieren vinden welke tandarts op dat moment de spoeddienst waarneemt:

De website van de Leidsche spoeddienst:
Op deze site kunt u de dienstdoende waarnemer vinden: https://www.leidsespoedtandarts.nl/spoedeisende-klacht.html

Telefonisch:
U kunt ook altijd telefonisch contact opnemen met het telefoonnummer van de praktijk. U wordt verder verwezen door middel van een ingesproken telefoonbeantwoorder. Houdt u pen en papier bij de hand voor het noteren van gegevens van de dienstdoende spoedgevallendienst van Leiden en omstreken.